Assurantie alfabet Contact
 

Motorverzekering

> Bereken hier uw premie motorverzekering

Uw motorverzekering is een complete verzekering voor uw motor. U verzekert namelijk niet alleen uw motor, maar ook uw helm en motorkleding. Verder bepaalt u zelf hoe uitgebreid u verzekerd wilt zijn. Er zijn verschillende extra dekkingen, zoals Casco (beperkt of volledig) en Ongevallen opzittenden en schade opzittenden.

U bent tegen de volgende risico's verzekerd: de gevolgen van een ongeval met of door uw motor; schade aan en verlies van uw motor; schade aan accessoires (onder andere audioapparatuur) en bijzondere, niet fabrieksmatige aangebrachte constructies tot een vastgesteld bedrag. U verzekert ook uw aansprakelijkheid voor schade die u met uw motor toebrengt aan andere personen of zaken. Deze Wettelijke Aansprakelijkheidsdekking (WA-dekking) is wettelijk verplicht.

Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. Zie hiervoor de polisvoorwaarden.

Als u via onze website een verzekering afsluit dan is er geen sprake van advies. Wanneer u advies wenst, kunt u contact met ons opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of andere zaken, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering:

  • U maakt op onze website een berekening van een door u gekozen verzekering;
  • U kiest het product dat u wenst af te sluiten;
  • U vult alle vragen in en wij gaan dan uw aanvraag beoordelen;
  • Zodra de aanvraag wordt geaccepteerd (meestal binnen enkele minuten), krijgt u daar per e-mail bericht van;
  • Wanneer de aanvraag akkoord is ontvangt u per e-mail een bevestiging en per mail een polis. Soms ontvangt u eerst een voorlopige dekking omdat wij meer tijd nodig hebben voor de beoordeling. U wordt hiervan direct op de hoogte gebracht per e-mail ;
  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de polis heeft u de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden de verzekering per de ingangsdatum nietig te verklaren.

> Verzeker ook uw auto bij Verzekeringspecialist.nl

> De beste dekking voor uw oldtimer bromfiets?

home > verzekeren > informatie > motor
Interessante links
hypotheek - financieelspecialist - kredieten - kredieten - Meer links >>
sitemap - disclaimer
© Verzekeringspecialist.nl 2018