Assurantie alfabet Contact
 

Bestelautoverzekering

> Bereken hier uw premie bestelautoverzekering

Net als bij autoverzekeringen bestaan er grote premieverschillen tussen verzekeraars. U kunt de bestelauto privé of via een bedrijf verzekeren. De premie kan in- of exclusief BTW worden betaald? De uitkering bij schade wordt dan ook in- of exclusief BTW betaald?

Verlies of diefstal van de goederen (inhoud), of beschadiging van deze goederen als u een ongeval veroorzaakt is niet gedekt op de bestelautoverzekering. Hiervoor moet u een aparte transportverzekering afsluiten. Per maatschappij kunnen er eisen worden gesteld aan de diefstalsystemen.

De inzittenden van een bestelauto zijn op de bestelautoverzekering gedekt. Dit geldt echter niet voor de bestuurder. U kunt voor de bestuurder een extra ongevallen inzittenden verzekering afsluiten.

Sommige maatschappijen verzekeren accessoires tot EUR 135,00 gratis mee. Raadpleeg de polisvoorwaarden voor het dekkingsoverzicht.

Het is mogelijk dat niet alle verzekeringen hulpverlening in het buitenland bij pech of ongeval van bestelauto's dekken. Dit kan betekenen dat als u bijvoorbeeld met uw bestelauto die u zakelijk gebruikt in het buitenland pech krijgt u niet wordt geholpen.

Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. Zie hiervoor de polisvoorwaarden.

Als u via onze website een verzekering afsluit dan is er geen sprake van advies. Wanneer u advies wenst, kunt u contact met ons opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of andere zaken, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering:

  • U maakt op onze website een berekening van een door u gekozen verzekering;
  • U kiest het product dat u wenst af te sluiten;
  • U vult alle vragen in en wij gaan dan uw aanvraag beoordelen;
  • Zodra de aanvraag wordt geaccepteerd (meestal binnen enkele minuten), krijgt u daar per e-mail bericht van;
  • Wanneer de aanvraag akkoord is ontvangt u per e-mail een bevestiging en per mail een polis. Soms ontvangt u eerst een voorlopige dekking omdat wij meer tijd nodig hebben voor de beoordeling. U wordt hiervan direct op de hoogte gebracht per e-mail ;

> U kunt ook uw motorverzekering bij Verzekeringspecialist.nl afsluiten

> De goedkoopste autoverzekering van Nederland

home > verzekeren > informatie > bestelauto
Interessante links
hypotheek - financieelspecialist - kredieten - kredieten - Meer links >>
sitemap - disclaimer
© Verzekeringspecialist.nl 2018