Assurantie alfabet Contact
 

Direct verzekeren

Verzekeringspecialist biedt onderstaande verzekeringen aan. Hier kunt u snel een keuze maken voor een on line premieberekening van de door u gewenste verzekering. Bij de meeste verzekeringen wordt een premievergelijking tussen meerdere maatschappijen gemaakt.

Ook treft u per verzekering uitgebreide informatie aan.

Zoekt u een verzekering die hier niet bijstaat, of wilt u persoonlijk advies van een assurantie-adviseur, dan kunt u bellen met (088) 8855555 om een afspraak te maken met een adviseur van Verzekeringspecialist.Premie berekenen en verzekering afsluiten

Als u via onze website een verzekering afsluit dan is er geen sprake van advies. Wanneer u advies wenst, kunt u contact met ons opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of andere zaken, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering:

  • U maakt op onze website een berekening van een door u gekozen verzekering;
  • U kiest het product dat u wenst af te sluiten;
  • U vult alle vragen in en wij gaan dan uw aanvraag beoordelen;
  • Zodra de aanvraag wordt geaccepteerd (meestal binnen enkele minuten), krijgt u daar per e-mail bericht van;
  • Wanneer de aanvraag akkoord is ontvangt u per e-mail een bevestiging en per mail een polis. Soms ontvangt u eerst een voorlopige dekking omdat wij meer tijd nodig hebben voor de beoordeling. U wordt hiervan direct op de hoogte gebracht per e-mail ;
  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de polis heeft u de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden de verzekering per de ingangsdatum nietig te verklaren.
home > verzekeren > verzekeren
Interessante links
hypotheek - financieelspecialist - kredieten - kredieten - Meer links >>
sitemap - disclaimer
© Verzekeringspecialist.nl 2018