<
Assurantie alfabet Contact
 

Disclaimer Verzekeringspecialist.nl

Als u via onze website een verzekering afsluit dan is er geen sprake van advies. Wanneer u advies wenst, kunt u contact met ons opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of andere zaken, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering:

  • U maakt op onze website een berekening van een door u gekozen verzekering;
  • U kiest het product dat u wenst af te sluiten;
  • U vult alle vragen in en wij gaan dan uw aanvraag beoordelen;
  • Zodra de aanvraag wordt geaccepteerd (meestal binnen enkele minuten), krijgt u daar per e-mail bericht van;
  • Wanneer de aanvraag akkoord is ontvangt u per e-mail een bevestiging en per mail een polis. Soms ontvangt u eerst een voorlopige dekking omdat wij meer tijd nodig hebben voor de beoordeling. U wordt hiervan direct op de hoogte gebracht per e-mail ;
  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de polis heeft u de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden de verzekering per de ingangsdatum nietig te verklaren.

    De op deze website afgebeelde gegevens, daaronder begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken, zijn eigendom van of in licentie bij De Financieelspecialist B.V. en worden beschermd door eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

    De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële, privé-doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, verspreiden, distribueren of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van De Financieelspecialist B.V.

home > disclaimer
Interessante links
hypotheek - financieelspecialist - kredieten - kredieten - Meer links >>
sitemap - disclaimer
© Verzekeringspecialist.nl 2018